Вијести Странке

Пандуревић: Додик је спреман да постане већи Босанац од Бакира Изетбеговића

ТВРДИ ДА СДС НЕМА ПРОБЛЕМА НИ СА ИДЕНТИТЕТОМ НИ СА ПАТРИОТИЗМОМ

ПОТПРЕДСЈЕДНИЦА Српске демократске странке и шефица Клуба заступника те странке у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ  – Александра Пандуревић – одговарала је на питања зашто се СДС суочава с оптужбама предсједника РС Милорада Додика да се ради о странци која није патриотска.

„То је подјела коју Додик прави посљедње четири године. Ја не видим да већег Босанца има од њега. Треба се само сјетити шта је све причао. Сигурна сам да је склон томе да направи трансформацију да постане већи Босанац од Бакира Изетбеговића. Ми у СДС немамо никакву кризу идентитета. Ми се, за разлику од Додика, нисмо научили крстити са 40 година, већ смо сви крштени са 40 дана. Никада нисмо били комунисти и реформисти. Он је тај који се још увијек тражи“, казала је Пандуревић гостујући у емисији „Пулс“ РТВБН, те је додала:

„Премијерка каже да су порасле плате, али није рекла колико су трошкови живота порасли. На РТРС не можете да видите снимке испред конзулата Словеније у Бањалуци. Ко ће нас сутра лијечити када нам сви љекари оду? Зашто немамо цитостатика? Зашто су нам уништена сва јавна предузећа? То су одговори које Милорад Додик треба да да, таквим темпом Републици Српској се не пише добро“, казала је Пандуревић.

https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/pandurevic-dodik-je-spreman-da-postane-veci-bosanac-od-izetbegovica/293353

 

1 коментар

  • Grozna „žena“, najplaćeniji pojedinac u zajedničkim institucijama, ima 2.5 primanja Predsjednika Republike Srpske, uz Mektića jedna od najljigavijih osoba tzv. SZP-e !

Кликни овде да поставиш коментар