Вијести Странке

Шпирић Савезу за промјене: Плашите се својих недјела, своје издаје и бирача

ОЦИЈЕНИО ДА ЈЕ У СзП ЗАВЛАДАЛА ПАНИКА ПОСЛИЈЕ ДОДИКОВЕ НАЈАВЕ КАНДИДАТУРЕ ЗА ПРЕДСЕДНИЧТВО БиХ
  • Никола ШПИРИЋ: „Разлика између нас и њих је велика – наше евентуалне грешке се дају исправити али издаја је нешто што се вијековима плаћа и то би ваљда требало да науче“

ПОТПРЕДСЈЕДНИК СНСД Никола Шпирић оцијенио је да је и сама најава предсједника ове странке Милорада Додика да би се могао кандидовати за српског члана Предсједништва БиХ изазала пометњу и панику у редовима Савеза за промјене, јер су свјесни да српски народ зна да Српска са Додиком и СНСД-ом има све, а БиХ само оно што је Дејтоном прописано.

Шпирић је истакао да је Савез за промјене свјестан и да Република Српска са њима нема ништа, а да БиХ има све што Сарајево затражи и међународна заједница нареди.

„Уз њих смо изгубили пореску и монетарну сувереност, војску, изгубили смо част и достојанство јер су издали и продали своје партијско руководство, покушавају криминализовати све што је српско и што је у Српској, али узалуд“, рекао је Шпирић.

Он је оцијенио Савез за промјене сада живи у страху, а страх није савезник за побједу, те нагласио да ће када добију нова истраживања јавног мњења видјети да народ издају не прашта.

„Разлика између нас и њих је велика, наше евентуалне грешке се дају исправити али издаја је нешто што се вијековима плаћа и то би ваљда требало да науче“, рекао је Шпирић.

Он је закључио да је порука СНСД-а Савезу за промјене „да не треба да се плаше СНСД-а јер је то озбиљна, патриотска, демократска партија и да прије свега треба да се плаше својих недјела са којима требају изаћи пред бирачко тијело“.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар