Вијести Свијет

Војна авијација САД упозорила милиона Американаца да и не покушавају упад у „Зону 51“

ОНИ СЕ ПРЕКО ФЕЈСБУКА ПРИЈАВИЛИ ЗА МАРШ НА АВИО-БАЗУ У НЕВАДИ КОЈА СЕ ПОВЕЗУЈЕ СА НЛО

АМЕРИЧКО ратно ваздухопловство издало је строго упозорење за више од милион људи да не покушају да спроведу план да у септембру „упадну“ у америчку војну базу у пустињи Невада, познату у јавности као „Зону 51″, како би „видјели ванземаљце“.

Више од милион људи пријавило се за учешће у акцији „Јуриш на Област 51, не могу све да нас зауставе“, која је заказана за 20. септембар, а још 1.200.000 је „заинтересовано“ за тај догађај.

Многи већ дуго вјерују да америчка влада држи тајне информације о ванземаљцима и НЛО у „Зони 51″ и да се она користи за чување ухваћених НЛО или ванземаљских остатака и технологија, што владе САД деценијама категорички негирају.

Потенцијални учесници су позвани да се масовно окупе прије одласка у ваздухопловну базу која се налази на око 180 километара од Лас Вегаса.

„Можемо се кретати брже од њихових метака. Идемо да видимо те ванземаљце“, стоји у поруци којом се преко Фејбука најављује акција.

Међутим, портпарол ваздухопловних снага Лора Мекендрјуз оштро је упозорила потенцијалне учеснике да то не чине.

„То (Зона 51) је простор за обуку америчких ваздухопловних снага. Обесхрабрујемо све који помишљају да дође у то подручје. Америчко ратно ваздухопловство спремно је у сваком тренутку да брани Америку и њене вриједности“, навела је Мекендрјуз.

(Танјуг)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар