Федерација/БиХ

Додик: Неко руши споразум о формирању власти, али нећу гласати за АНП

„НЕКА СЕ КОМШИЋ САСТАЈЕ С КИМ ЖЕЛИ, АЛИ СТРАНЦИ НЕ ТРЕБА ДА МИЈЕШАЈУ У СТВАРИ БиХ“
  • „Не зна се ни ко је тај план писао ни шта желе с њим. Много је тамо неких реформи, попут реформе полиције и ја нећу на то пристати

СРПСКИ члан Предсједништва БиХ Милорад Додик рекао је данас да је некоме очигледно у интересу да сруши Споразум о принципима за формирање власти на нивоу БиХ који су потписали СНСД, ХДЗ БиХ и СДА и да у томе успијева.

Додик је новинарима у Добоју рекао да је све у вези споразума, који су потписали изборни побједници, беспотребно искомпликовано.

Када је ријеч о сутрашњој редовној сједници Предсједништва БиХ, Додик је поновио да неће гласати за Годишњи национални план.

„Нећу гласати за АНП, не зна се ни ко га је писао ни шта желе с њим. Много је тамо неких реформи, попут реформе полиције и ја нећу на то пристати“, истакао је он.

Коментаришући данашњи састанак предсједавајућег Предсједништва БиХ Жељка Комшића са америчким и британским амбасадором у БиХ Ериком Нелсоном и Метјуом Филдом, Додик је нагласио да странци не би требало да се мијешају у унутрашње ствари, али да Комшић има право да се састаје с ким жели.

(РТРС)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар