Glavno Predsjednik RS

Dodik u svoje i u ime Vlade RS pozvao Ivanića i Govedaricu na `postizbornu kafu`

OPOZICIONI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIKA RS IZJAVIO DA POZIV NEĆE PRIHVATITI NI JEDAN NI DRUGI

PREDSJEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je danas kandidate opozicije za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika Republike Mladena Ivanića i Vukotu Govedaricu na kafu, te da porazgovaraju o aktuelnoj političkoj situaciji u Srpskoj.

Prema saznanjima novinske agencije Srna, imajući u vidu činjenicu da je u Srpskoj postizborni period, predsjednik Republike mišljenja je da je vrijeme da sjednu i razgovaraju.

Dodik je poziv uputio u ime predsjednika Vlade Željke Cvijanović i u svoje ime.

Govedarica  je komentarišući poziv predsjednika SNSD-a Milorada Dodika na kafu, kazao da nema namjeru da sjedi i pije kafu sa njim.

„Dobili smo dopis. Nemam namjeru da sjedim i pijem kafu sa čovjekom koji je na vrhu režima i sa čovjekom koji je od SDS-a htio da napravi terorističku organizaciju“, rekao je Govedarica.

On je dodao da ni Mladen Ivanić, počasni predsjednik PDP-a i aktuelni član Predsjedništva BiH, takođe ne namjerava piti kafu sa Dodikom.

Govedarica je rekao da su imali sastanak Saveza za pobjedu, te da ovaj savez nastavlja sa radom i u postizbornim aktivnostima.

„Želimo da utvrdimo da je bila brutalna krađa. U odnosu na jučerašnji dan imamo 1.500 nevažećih listića“, rekao je Govedarica dodajući da će se vjerovatno broj nevažećih listića popeti na 50.000.

On je naglasio da Savez za pobjedu samo traži da se utvrdi istina i da sa pravom insistira na ponovnom brojanju glasova.

 

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar