Главно Странке

Додик: За који дан поново са Марком Павићем о односима са ДНС

„ИЋИ ЋЕМО ОД ПИТАЊА ДО ПИТАЊА И ДАЋЕМО ОДГОВОР НА СВЕ – КОАЛИЦИЈА ЈЕ ТУ“

МИЛОРАД Додик, лидер СНСД, потврдио је вечерас да би до краја седмице требало поново да се састане и разговара са лидером ДНС-а Марком Павићем о међусобним односима.

Додик је за АТВ истакао да у најстаријој коалицији никада није било нерашчићених односа, али јесте великих изазова које су ове двије странке заједно пребродиле.

„Нисмо никада један другом ништа наметнули или рекли да то мора и да је то условљено. И ја се радујем том разговору са Павићем у погледу рашчишћавања односа међу нама двојицом. Ја не видим да има разлога за било какву драматизацију. Након тога ћемо сјести са екипама које су биле тамо. Ићи ћемо од питања до питања и даћемо одговор на све. Дакле коалиција је ту“, рекао је Додик.

Он је поручио да има много важних питања за Републику Српску око којих треба да се окупе и разговарају.

„ДНС има свој капацитет и тај капацитет на првом нивоу који се зове седамнаест функција ДНС-а је готово завршен и постоји други неки ниво. Пошто је испало да је то у политици постала најважнија прича. Ја мислим да је нама далеко важније да се окупимо око приче о бонским овлашћењима, да то одбацимо што је могуће јединственије“, каже Додик.

Лидер ДНС-а данас је за АТВ у телефонском разговору поручио да не жели да коментарише најављени састанак.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар