Главно Федерација/БиХ

Путин и Си честитали рођендан предсједавајућем Предсједништва БиХ Милораду Додику

РОЂЕН ЈЕ 12. МАРТА 1959. У БАЊАЛУЦИ – ОБА ЛИДЕРА МУ ПОЖЕЉЕА ДОБРО ЗДРАВЉЕ И УСПЈЕХ

ПРЕДСЈЕДНИК Руске Федерације Владимир Путин упутио је рођенданску честитку српском члану Предсједништва БиХ Милораду Додику, пожељевши му добро здравље, благостање и успјех у државној дјелатности.

„Цијенимо Ваше напоре за побољшање пријатељских односа између наших земаља. Вјерујем да ће се ти односи и у наредном периоду плодно развијати на добробит народа Руске Федерације и БиХ“, истакао је Путин у честитки Додику поводом његовог 60. рођендана.

И предсједник Кине Си Ђинпинг упутио је честитку Додику поводом његовог 60. рођендана пожељевши му добро здравље, те лични и професионални успјех.

„Придајем велику важност развоју односа између Кине и БиХ и спреман сам да, заједно са Вама, улажем напоре за унапређење пријатељских односа и сарадње између Кине и БиХ на још виши ниво, доносећи благостање двјема земљама и народима“, истиче се у честитки.

Предсједник Кине оцијенио је да су односи између Кине и БиХ добри и да се одржава добар тренд њиховог развоја.

„Двије стране имају чврсто међусобно политичко повјерење и непрекидну размјену на различитим нивоима, док практична сарадња између двије земље стабилно напредује“, истакао је предсједник Кине.

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик рођен је 12. марта 1959. године у Бањалуци.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар