Главно РС и матица

Вучић: Драги пријатељу @SecPompeo, дајемо свој допринос глобалној безбедности

ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР САД: ОДЛИЧНО ЈЕ ШТО СЕ СРБИЈА ПРИКЉУЧИЛА СУЗБИЈАЊУ ХЕЗБОЛАХА

АМЕРИЧКИ државни секретар Мајк Помпео поручио је данас да је Александар Вучић направио одличан потез када се Србија придружила Сједињеним Државама, Њемачкој и Великој Британији, у настојању да сузбију активности Хезболаха.

Сјајан потез предсједника Вучића“, написао је Помпео на Титеру.

Европске операције Хезболаха руше се као домине, констатује Помпео.

Најава Србије да ће означити Хезболах као терористичку организацију помаже даље ограничавање могућности те терористичке групе да прикупља средства и да дјелује у региону, оцјењује амерички државни секретар.

Вучић: Остајемо непоколебљиви у борби за мир и стабилност

СЛЕДИМО традицију часних предака, остајемо непоколебљиви у борби за мир и стабилност, одговорио је предсједник Србије Александар Вучић на поруку америчког државног секретара Мајка Помпеа да је Вучић повукао сјајан потез када се Србија придружила кључним западним земљама у настојању да ограниче активности Хезболаха.

Следећи традицију часних предака, Србија наставља борбу против свих претњи миру, како унутар, тако и ван Србије, написао је предсједник Србије у одговору на Помпеов твит.

Будите уверени, драги пријатељу @SecPompeo, да остајемо непоколебљиви у борби за мир и стабилност, чиме дајемо свој допринос свеукупној глобалној безбедности“, поручио је Вучић шефу америчке дипломатије.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар