Odabrano Svijet

Klintonova među pretendentima na Belu kuću našla čak tri „Putinova agenta“

GLAVNI JE TRAMP, A UDARILA JE JOŠ NA DŽIL STAJN („ZELENI“) I DEMOKRATKINJU TULSI GABARD
  • Gabard nije direktno prozvala, ali je izgovorila da su „Rusi bacili oko na jednu ženu koja učestvuje u prajmeriz demokrata“
  • Gabard se sama prepoznala i poručila Hilari Klinton: „Ti si kraljica među potpaljivačima ratova, oličenje korupcije i personifikacija truleži koja već dugo razjeda Demokratsku partiju. Ne krij se kukavički iza svojih eksponenata – uključi se otvoreno u izbornu trku“

KANDIDAT Demokratske partije na izborima za predsednika SAD 2016-te – bivša državna sekretarka Hilari Klinton – optužila je za „povezanost sa Rusijom“ troje pretendenata na položaj šefa države.

Naglasila je da „omiljeni kandidat Rusije“ postoji i u redovima njene Demokratske partije.

Klinton nije izgovorila ime tog pretendenta, ali je izgovorila da su „Rusi bacili oko na jednu ženu koja učestvuje u prajmeriz demokrata“.

Dodala je da rade na njenom uzdizanju sa namerom da od nje naprave „kandidata treće partije“.

Ustvrdila je da Rusija „ima mnogo sajtona i botova i drugih načina da podržavaju svog omiljenog kandidata“.

Svima je u SAD jasno da je `gađala` Tulsi Gabard koja je član Demokratske partije.

Klintonova je kao „ruskog agenta“ potpuno otvoreno označila i Džil Stajn za koju je rekla da je verovatnije da će se kandidovati nego da neće.

Kako se i moglo očekivati, „maštom Vladimira Putina“ nazvala je ponovnu kandidaturu Donalda Trampa.

Gabard joj, naravno, nije ostala dužna.

Nazvala je Klintonovu „kraljicom među potpaljivačima ratova, oličenjem korupcije i personifikacijom truleži koja već dugo razjeda Demokratsku partiju“.

Ocenila je da se protiv nje (Gabard) vodi izrežirana kampanja sračunata na uništenje njene reputacije:

„Pokušavala sam da shvatim ko iza te kampanje stoji i zašto. Sada je jasno da si sve vreme iza te kampanje stajala ti (Klintonova) i da si to radila preko svojih pomagača i moćnih saveznika u korporativnim medijima i u samoj ratnoj . Ti se bojih opasnosti koju ja za tebe predstavljam“.

Još je dodala: „Sada je jasno će ovi prajmeriz biti između mene i tebe. Zato se uključi otvoreno i direktno u prajmeriz. Ne krij se kukavički iza svojih eksponenata“.

Stajn je 22016-te bila kandidat „zelenih“ i Klinton smatra ne samo da joj je oduzela deo glasova nego i da je njeno učešće bilo „plod ruskog mešanja“.

http://fakti.org/alter-america/klintonova-medju-pretendentima-na-belu-kucu-nasla-cak-tri-putinova-agehnta

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar