Главно РС и матица

Шешељ: САД и Велика Британија спремају зло веће од 5. октобра

„ДОЛАЗАК АМЕРИЧКОГ АМБАСАДОРА НА ГЛАСАЧКО МЕСТО У БЕОГРАДУ ПРЕДСТАВЉА ЗЛУ СЛУТЊУ“

ЛИДЕР Српске радикалне странке Војислав Шешељ оцијенио је да присуство америчког и британског амбасадора на гласачким мјестима на протеклим београдским изборима представља „злу слутњу“ за Србију и драматично упозорење да САД и Велика Британија спремају велико зло и удар који ће бити већи од оног 5. октобра 2000. године.

Шешељ је објаснио да није довољно као противтежу послати посматраче на америчке и британске изборе, као што је рекао предсједник Србије Александар Вучић, већ би Влада Србије требало одмах да донесе одлуку о давању дипломатског статуса комплетном руском особљу Српско-руског центра за хуманитарне интервенције у Нишу.

Он је нагласио да би Влада потом требала да прихвати иницијативу СРС да се сличан центар формира и у Војводини, а касније и у средишњој Србији, саопштено је из Српске радикалне странке.

„Такође, од велике је важности да се Србија што пре прикључи Организацији Уговора о колективној безбедности, јер Србија не сме сама да чека следећи велики удар са Запада који ће бити гори и од оног удара 5. октобра 2000. године, јер ће западне силе овај пут уложити много више новца, а може доћи и до оружаних провокација и терористичког деловања“, истакао је Шешељ.

(Срна)

 

1 коментар

  • Sesekju bre i tebe je dosta“kafano“,Istrosena si ti roba,mnoge si oterao u smrt a ti sve siri i deblji.
    Ti si dubre od coveka koji je ziveo na racun ovog napacenog naroda tako dugo i neumoljivo.
    Ti si veleizdajnik Serbskog roda,tako da je vreme dase nosis u tpm odakle si i dosao.
    Vreme je da se i tvoje muke vide.Ti si produkt najvece izdaje Srbije preko tvoji „preletaca“ po dogovoru sa Hagom.Seme ti se satralo i svaki tvoj trag izbrisao u istoriji Serbskog roda.
    Sikter olosu jedan.

Кликни овде да поставиш коментар