Предсједник РС

Цвијановић: За Ешдаунове страховладе – појединци из ПДП су стицали имовину у Британији

ПДП И СДС СЕ РУКОВОДЕ ЈЕДИНО МРЖЊОМ ПРЕМА ДОДИКУ И СНСД
  • „Што се тиче спискова (о којима Бореновић говори), ту би се већ могло причати мало више са СДС-ом, ко је себе спасавао, а друге продавао. Што се тиче тадашње власти СДС и ПДП, никада се нису успротивили ничему што су тражили странци. Код њих је увијек била ‘дебела хладовина’, па тако и у вези са списковима за људе који су смјењивани. Није га било брига ни што су унесрећеним породицама тих лица обећали помоћ од 50.000 КМ, па их преварили“

ДОК је Педи Ешдаун дивљао по БиХ, појединци из ПДП-а су стицали имовину по Великој Британији и тамо запошљавали чланове својих породица, како су устврдиле и њихове поједине партијске колеге, изјавила је Срни потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић.

Замољена да прокоментарише изјаву Бранислава Бореновића да су представници садашње власти градили своје политичке позиције правећи спискове неподобних Срба, док су Срби под Педијем Ешдауном прогањани, Цвијановићева је одговорила да људи јесу смјењивани, а њихове породице су пролазиле кроз веома трауматично вријеме, али то Бореновића очито није дотицало у његовом политичком раду.

„Што се тиче спискова, ту би се већ могло причати мало више са СДС-ом, ко је себе спасавао, а друге продавао. Џаба се Бореновић овако разбацује наводним информацијама. Што се тиче тадашње власти СДС-а и ПДП-а, никада се нису успротивили ничему што су тражили странци. Код њих је увијек била ‘дебела хладовина’, па тако и у вези са списковима за људе који су смјењивани. Није га било брига ни што су унесрећеним породицама тих лица обећали помоћ од 50.000 КМ, па их преварили“, нагласила је Цвијановићева.

Она је истакла да је тако и данас, те да све чиме се руководе ПДП и СДС јесте мржња према Милораду Додику, а шуровали би и са црним ђаволом само да га побиједе.

„Бранислав Бореновић је стално нешто љут, али овај његов бијес потиче од чињенице да је наглас речено да је он предсједник партије који не смије у трку за појединачне позиције“, истакла је Цвијановићева.

То што је ПДП профитирао на СДС-у, рекла је Цвијановићева, то Бореновића не брине, што је нормално јер то коначно и није његов проблем.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар