Вијести Федерација/БиХ

Рељић: У Додиков кабинет јутрос у девет сати стигао документ о АНП

СТИГАО ЈЕ ИЗ КАБИНЕТА ПРЕДСЈЕДАВАЈУЋЕГ ПРЕДСЈЕДНИШТВА БиХ ЖЕЉКА КОМШИЋА

ДРАГОЉУБ Рељић, савјетник за уставно-правна питања Милорада Додика, српског члана Предсједништва БиХ, казао је данас новинарима у Сарајеву да је у Додиков кабинет јутрос у девет сати стигао документ о Годишњем националном плану за НАТО (АНП).

„Документ је дошао из секретаријата Предсједништва БиХ. У документу је много табела, података на 65 страна, али не пише ко је направио тај документ, чији је. Немамо јасан податак да ли је то документ Комисије за НАТО интеграције БиХ“, рекао је Рељић.

На упит новинара зна ли одакле је дошао тај документ, он је рекао да је стигао из кабинета предсједавајућег Предсједништва БиХ, Жељка Комшића.

Рељић је новинарима потврдио да су у уторак у 10 сати заказане консултације кабинета чланова Предсједништва БиХ о дневном реду редовне сједнице, а да је ванредна сједница планирана да се одржи у 12 сати истог дана, након редовне.

Упитан да ли су добили предложени дневни ред који иначе потписује предсједавајући, он је рекао да јесу, а на упит да ли је на дневном реду АНП, Рељић је казао да јесте и то као задња тачка дневног реда

На питање новинара шта ће се десити уколико се не буде гласало за дневни ред на којем је АНП, јер је Комшић јуче „Независним“ рекао да уколико се не гласа за АНП да неће бити именовања мандатара, Рељић је казао да се о дневном реду свакако мора гласати, а какав ће резултат бити, то ће се знати накнадно.

Reljić: U Dodikov kabinet stigao dokument o ANP-u

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар