Вијести Странке

„Скандалозни и малициозни покушај народног посланика Небојше Вукановића“

ГРАДСКИ ОДБОР СНСД ТРЕБИЊА ОСУДИО МАЛИЦИОЗНИ НАПАД НА МИРКА ЋУРИЋА

Небојша Вукановић

  • Саопштио: „Због опасних лажи и говора мржње које је пласирао у тексту под насловом ‘Мирко Ћурић усташки емигрант!?’ захтијевамо од надлежних институције да хитно реагују и у складу са законским прописима санкционишу Небојшу Вукановића

ГРАДСКИ одбор СНСД-а Требиње најоштрије је осудио „скандалозни и малициозни покушај народног посланика Небојше Вукановића да објавом текста ‘Мирко Ћурић усташки емигрант!?’ поистовјети градоначелника Требиња са усташким екстремистом“.

„Навикли смо на Вукановићеве болесне и сумануте приче, али овај текст је превазишао све границе и повриједио не само градоначелника Ћурића већ и имао намјеру да укаља углед цијеле његове породице“, наглашава се у саопштењу из Градског одбора СНСД-а Требиње.

Из требињског СНСД-а истичу да је недопустиво и неопростиво да се једна часна српска породица која је из генерације у генерацију учествовала у свим одбрамбено-отаџбинским ратовима, на такав начин блати и то од народног посланика који би требало да буде чувар српских интереса и с поносом представља свој народ.

„Тужно је да се један мали човјек, исфрустриран својим ликом представља као народни, притом даје себи за право да на најгнуснији начин гази по истом том народу. Због опасних лажи и говора мржње које је пласирао у тексту под насловом ‘Мирко Ћурић усташки емигрант!?’ захтијевамо од надлежних институције да хитно реагују и у складу са законским прописима санкционишу Небојшу Вукановића“, наводи се у саопштењу.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар