Вијести Странке

Вуковић: СДС је нарушена изнутра, није успјела да постане модерна партија

„ИМАЈУ ОЧИГЛЕДНЕ СЛАБОСТИ, ИЗГУБИЛИ СУ ДОБОЈ КОЈИ ИМ ЈЕ БИО БАСТИОН“
  • Посљедње трзавице у СДС-у десиле су се када је замјеник предсједника странке Милан Радовић оптужио посланика СДС-а Давора Шешића да је највећи кривац за лоше стање у градском одбору ове странке у Бањалуци

СРПСКА демократска странка је нарушена изнутра и није се успјела трансформисати у модерну странку, а одавно је нагризају и унутрашњи конфликти, рекао је бивши члан Главног одбора СДС-а Драго Вуковић.

Вуковић је навео да је то партија чије руководство није стало пред огледало и упитало се шта она представља данас.

„Имају очигледне слабости, изгубили су Добој који им је био бастион и једног одборника у Бањалуци, а онда чујете да лидер каже како ће побиједити на изборима“, изјавио је Вуковић за „Глас Српске“.

Овај професор Универзитета у Источном Сарајеву сматра да је један од разлога за лоше стање у СДС-у и тај што не постоје никакви критеријуми приликом кадрирања и нових чланова.

Предсједник Главног одбора СДС-а Милан Миличевић рекао је за бањалучки дневник да је добро да постоје различита мишљења и ставови у странци, али да није добро да такве ствари излазе у јавност.

Посљедње трзавице у СДС-у десиле су јуче када је замјеник предсједника странке Милан Радовић оптужио посланика СДС-а Давора Шешића да је највећи кривац за лоше стање у градском одбору ове странке у Бањалуци.

Раније се Шешић обрушио на бившег лидера странке Младена Босића истичући да Босић лобира међу партијским колегама да он буде искључен из странке.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар