Главно Странке

Додик: Позивам све грађане да прате упутства и да вјерују институцијама

ОБАВЕЗЕ ПО ЗАВРШНИМ РАЧУНИМА БИЋЕ ОДГОЂЕНЕ ДО КРАЈА ЈУНА 2020.

Сједница Извршног комитета СНСД-а

  • СНСД очекује да ће Агенција за банкарство Републике Српске увести одређене мјере које ће довести до олакшавања позиције предузећа која се баве пословима који су угрожени због појаве вируса

ПОЗИВАМ све грађане да вјерују својим институцијама, само заједно се можемо изборити са овим вирусом, рекао је Милорад Додик, српски члан Предсједништва БиХ и предсједник СНСД-а.

Он је то рекао након сједнице Извршног комитета СНСД-а.

Додик рекао је да Извршни комитет ове странке подржава мјере Владе Републике Српске за ублажавање штетних посљедица вируса корона у Српској.

„Желимо да скренемо пажњу грађанима да вјерују надлежнима и прате упутства“, рекао је Додик.

Он је навео да Извршни комитет сматра да ће пандемија вируса корона утицати на економска и привредна кретања, што ће се неминовно одразити на економију Републике Српске.

Додик је рекао и да СНСД очекује да ће Агенција за банкарство Републике Српске увести одређене мјере које ће довести до олакшавања позиције предузећа која се баве пословима који су угрожени због појаве вируса.

„Извршни комитет подражава мјеру Владе која подразумијева одгађање плаћања пореза на добит и свих обавеза по завршном рачуну за 2019. годину до 30.06.2020. године“, рекао је Додик.  

Сједници су присуствовали предсједник странке Милорад Додик и чланови Извршног комитета Жељка Цвијановић, Радован Вишковић, Зоран Тегелтија, Славко Митровић, Игор Жунић, Сташа Кошарац, Лука Петровић, Игор Радојичић, Сњежана Новаковић Бурсаћ, Небојша Радмановић, Радован Ковачевић, Средоје Новић, Нада Тешановић и Денис Шулић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар