Главно Странке

Радојичић кандидат СНСД за градоначелника Бањалуке – са подршком још девет партија

ДОДИКОВА ПАРТИЈА РАЧУНА ДА ЋЕ И У НАРЕДНЕ 4 ГОДИНЕ ДОМИНИРАТИ У ГРАДСКОЈ СКУПШТИНИ

ПРЕДСЈЕДНИШТВО Градског одбора Савеза независних социјалдемократа Бањалука (СНСД) данас је донијело званичну одлуку о кандидатури Игора Радојичића за градоначелника Бањалуке.

У оквиру рокова за подношење пријава Централној изборној комисији БиХ, Предсједништво је донијело одлуку да се Радојичић предложи за градоначелника Бањалуке, као приједлог СНСД-а и још девет политичких партија које подржавају његову кандидатуру.

Ова одлука донесена је на приједлог свих организационих јединица Градског одбора – мјесних и рејонских одбора, те актива младих, жена и пензионера.

У оквиру припрема за предстојеће изборе, Предсједништво је данас усвојило и ширу листу кандидата СНСД-а за одборнике у Скупштини града Бањалуке.

Истовремено, Предсједништво је констатовало да су све организационе јединице Градског одбора у потпуности спремне за предстојеће изборе у Бањој Луци, те, на основу релевантних показатеља са терена, изразило чврсто увјерење да ће Радојичић и у идуће четири године водити Бањалуку, као и да ће СНСД задржати доминантну позицију у будућем сазиву Скупштине града.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар