Федерација/БиХ

Градоначелник Зенице: Изетбеговић због лошег рада треба да напусти политику

ФУАД КАСУМОВИЋ НЕМА НИШТА ПРОТИВ ПОЛИТИКА СНСД И ХДЗ
  • Премијера ФБиХ, Фадила Новаћића, прогласио непожељним у Зеници и затражио да Себија Изетбеговић напусти мјесто директора Клиничког центра Универзитета у Сарајеву

ГРАДОНАЧЕЛНИК Зенице Фуад Касумовић сматра да лидер СДА Бакир Изетбеговић због лошег рада треба да напусти политику, док је за федералног премијера Фадила Новалића (СДА) рекао да је непожељна особа у Зеници.

„Једно је сигурно – господин Изетбеговић својом политиком доводи до тога да, из дана у дан, све више губимо државу и он треба отићи“, рекао је Касумовић за „Дневни аваз“.

Он је додао да би и Бакирова супруга Себија требало да због лошег рада и мијешања у политичке послове напусти позицију директора Клиничког центра Универзитета у Сарајеву.

Касумовић је потврдио да је због немара и неадекватне реакције на епидемију вируса корона, као и низа „марифетлука“, федералног премијера Фадила Новалића прогласио непожељном особом у овом граду.

Касумовић је рекао да нема ништа против политика коју на нивоу БиХ спроводе СНСД и ХДЗ, јер су те странке јасно означиле своје политичке циљеве, али га љути што се СДА „глупо понаша“.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар