Главно Странке

Бјелица: Говедарица ми је потврдио да се неће кандидовати за предсједника СДС

СМАТРА ДА СУ МИЋО МИЋИЋ, МИРКО ШАРОВИЋ И МИЛАН МИЛИЧЕВИЋ ДОБРИ МОГУЋИ НАСЛЕДНИЦИ
  • Милован БЈЕЛИЦА: „Свјестан сам опасности и проблема са којима се суочава и са којима ће се суочавати Република Српска и зато и подржавам сарадњу и разговоре са Додиком, када је ријеч о политици Српске у Сарајеву“

МИЛОВАН Бјелица, потпредсједник СДС, рекао је да му је Вукота Говедарица потврдио да се неће поново кандидовати за предсједника партије.

„Разговарали смо, на његов приједлог о кандидатима за предсједника странке. Пошто ми је потврдио да се он неће кандидовати. Сагласили смо се да о томе треба да одлуче органи странке и да су људи попут Миће Мићића, Мирка Шаровића и Милана Миличевића способни и кадри да у тој изборној трци учествују и да побједник консолидује и води СДС“, истакао је Бјелица, који се огласио након писање појединих медија о његовом састанку са Говедарицом.

Бјелица каже да је своје ставове увијек износио јавно и да не види ништа спорно у његовом сусрету са Говедарицом.

Он сматра да је доста увреда и напада, неодмјерених ријечи и недемократских односа, те наглашава да сарадњу са предсједником СНСД-а Милорадом Додиком подржава због тога што је свјестан опасности пред којима се налази Српска.

„Све остало су маштарије и фантазије и немају додира са реалношћу. Свјестан сам опасности и проблема са којима се суочава и са којима ће се суочавати Република Српска и зато и подржавам сарадњу и разговоре са Додиком, када је ријеч о политици Српске у Сарајеву“, напомиње Бјелица.

АТВ преноси да су поједини медији писали да је Бјелица на састанку са Говедарицом „био видљиво расположен, након што су одређена средства уплаћена на рачун општине Соколац“, чији је начелник, а замјерају му и то што се отворено залагао да Говедарица поднесе оставку на мјесту предсједника СДС-а.

„Многобројни порталоиди, лажне испоставе појединаца, шире лажи, спинују, покушавају лажи да представе као вијести, а, нажалост и поједини озбиљни медији, односно медији који би то требало да буду, на то насједају и томе прибјегавају, па дају простора таквим `порталима` и њиховим писањима“, каже Бјелица, који је, као један од најстаријих чланова СДС-а, тражио да Говедарица испуни предизборно обећање и поднесе оставку у случају пораза на октобарским изборима.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар