Главно Странке

Незадовољни држањем ЦИК одблокирали пут Добој-Маглај

ГРАДОНАЧЕЛНИК БОРИС ЈЕРИНИЋ ИМ ЗАХВАЛИО ШТО БРИНУ ЗА СВОЈ ГРАД

Фото: СРНА

  • Више стотина грађана Добоја окупило са око 10 часова на магистралном путу ДобојМаглај, у добојском насељу Вила, носећи транспаренте „Правда за Добој“, „Коме смета развој Добоја“, „Не желимо да будемо нови Мостар“, „Добој изнад свих“ и „Зашто смо ми случај?“

ВИШЕ стотина грађана Добоја, незадовољних одлуком Централне изборне комисије (ЦИК) БиХ да не потврди изборне резултате у овом граду, одблокирало је саобраћај након обраћања градоначелника Бориса Јеринића.

Он је замолио окупљене да се мирно и достојанствено понашају, захвалио им што брину за свој град и поручио да политичке одлуке појединих институција неће спријечити даљи развој Добоја.

Упознао их је са предузетим активностима и захтјевом да буде одржан састанак с представницима ЦИК-а како би добили одговоре на тренутну ситуацију и најавио борбу свим правним средствима.

Више стотина грађана Добоја окупило са око 10 часова на магистралном путу ДобојМаглај, у добојском насељу Вила, носећи транспаренте „Правда за Добој“, „Коме смета развој Добоја“, „Не желимо да будемо нови Мостар“, „Добој изнад свих“ и „Зашто смо ми случај?“.

ЦИК БиХ није објавио резултате локалних избора у Добоју, а на сједници 19. новембра усвојио је закључак о покретању поступка утврђивања повреда правила изборног процеса или изборних права на бирачким мјестима у изборној јединици Добој.

Представници добојских одбора ПДП-а, ДНС-а, СДС-а, Народног покрета „Бањалука зове“ и СП-а 17. новембра су, како су навели, због уочених изборних неправилности, потписали заједнички захтјев за понављање локалних избора у овом граду који је достављен ЦИК-у.

Тагови

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар