Главно РС и матица

Принц Александар Карађорђевић захвалио Додику на преданој борби за очување Српске

НАГЛАСИО ДА ИЗУЗЕТНО ВОЛИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ И ЊЕН НАРОД

Фото: Марко Ђоковић, „Ало!”

  • Иако је стално на мети напада и упркос свим искушењима, Република Српска из дана у дан је све јача, просперитетнија и економски стабилнија – нагласио је Милорад Додик, пожељевши престолонасљеднику Александру и краљевској породици добро здравље и дуг живот

СРПСКИ члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик посјетио је данас у Белом двору у Београду Његово краљевско височанство престолонасљедника Александра Карађорђевића.

Принц Александар нагласио је да изузетно воли Републику Српску и њен народ, те захвалио српском члану и предсједавајућем Пресједништва БиХ на успјешној и преданој борби за очување Српске.

– Захваљујем Вам на непрекидном труду који улажете свих ових година да би очували Републику Српску, њене институције и српски народ – рекао је престолонасљедник Карађорђевић у срдачном и пријатељском разговору са Додиком.

Додик је захвалио принцу Карађорђевићу на интересовању за Републику Српску и њен народ и поручио да ће, заједно са својим сарадницима, наставити и даље да чува и развија Републику Српску.

– Иако је стално на мети напада и упркос свим искушењима, Република Српска из дана у дан је све јача, просперитетнија и економски стабилнија – нагласио је Додик, пожељевши престолонасљеднику Александру и краљевској породици добро здравље и дуг живот.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар