Главно Странке

Вишковић: СНСД ће побиједити и на поновљеним изборима у Добоју

НАГЛАСИО И ДА ЋЕ ГРАДОНАЧЕЛНИК БИТИ (ОСТАТИ) БОРИС ЈЕРИНИЋ

Радован Вишковић на састанку са Борисом Јеринићем

  • „Поновљени избори у Добоју донијеће мању излазност и могућност да СДС и ПДП, који није имао ниједног одборника, сада добије једног одборника, али то неће промијенити вољу грађана Добоја

РАДОВАН Вишковић, потпредсједник СНСД, поручио је да ће СНСД побиједити и на поновљеним изборима у Добоју и да ће градоначелник бити Борис Јеринић, те оцијенио да је понављање избора узалудан посао.

„Већ су познати резултати поновљених избора у којима је поново СНСД побједник. Борис Јеринић поново је градоначелник Добоја. Грађани Добоја најбоље знају ко треба да управља овим градом и коме треба да дају повјерење“, рекао је Вишковић новинарима у Добоју, након данашњег састанка са градоначелником.

Према његовим ријечима, понављање избора у Добоју је узалудан посао, који одвлачи, јер има много пречих и значајнијих ствари које треба рјешавати.

Вишковић сматра да ће поновљени избори у Добоју донијети мању излазност и могућност да СДС и ПДП, који није имао ниједног одборника, сада добије једног одборника, али да то неће промијенити вољу грађана Добоја.

Он је са жаљењем констатовао да грађани Добоја ничим нису заслужили да од нелегалне ЦИК БиХ буду кажњени на овакав начин – понављањем избора.

„Готово три мјесеца без икаквог повода прави се некакав случај од Добоја што нема никакве везе са стварношћу“, рекао је Вишковић и истакао да је све смишљено у „неким кухињама“, али да то неће успјети.

Он је упитао шта је са трошковима које ће претрпјети Република Српска и град Добој за понављање избора, те констатовао да то на крају плаћају грађани.

„Да ли то плаћа ЦИК БиХ, нека политичка странка? То на крају плаћају грађани, јер су то средства локалних заједница и републичког буџета. Зар у оваквој ери кризе пандемије вируса ми треба да бацамо новац на поновљене изборе?“, напоменуо је Вишковић.

Вишковић је позвао грађане Добоја да изађу на поновљене изборе 21. фебруара у Добоју, да искористе право гласа и гласају по својој савјести.

Локални избори у Сребреници и Добоју биће поновљени 21. фебруара, одлучила је Централна изборна комисија БиХ.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар