Главно Предсједник РС

Цвијановић: Оно што је власт на челу са СНСД одрадила – Шаровић не би био у стању ни да испланира

ОЦИЈЕНИЛА ДА ЛИДЕР СДС СЕБИ И СТРАНЦИ БЕСМИСЛИЦАМА О САНКЦИЈАМА ПРАВУ - АНТИРЕКЛАМУ
  • Нагласила: “Шаровић упорно тражи изговоре и кривце за промашаје које чини странка на чијем је челу. Оцјена докле су таквим стилом и таквом политиком стигли – стиже им од избора до избора”

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је Срни да Мирко Шаровић бесмисленом причом о санкцијама прави себи и свом СДС-у антирекламу.

На молбу Срне да прокоментарише Шаровићеву изјаву да због санкција званичницима из Републике Српске највише трпе Српска и њени грађани, јер се ускраћују неки инфраструктурни пројекти и да се “већ четири године не завршава ниједан ауто-пут”, Цвијановићева је одговорила да према тој његовој, назови, логици нико не би требало да гласа ни за њега ни за његов СДС, јер је та странка одавно на листи америчких санкција, као и неколико њених чланова, функционера заступљених на локалном, републичком и заједничком БиХ нивоу.

„Значи, због СДС нема и неће бити инвестиција – тако Шаровић упозорава јавност да се за њих не гласа”, рекла је Цвијановићева и нагласила да оно што је власт на челу са СНСД-ом изградила за свог мандата, Шаровић не би могао ни испланирати, а камоли реализовати.

Замољена да прокоментарише Шаровићев став да је посебна сједница Народне скупштине Републике Српске била маневар Милорада Додика да би се, како је рекао, спасио од горих санкција и да обезбиједи себи први ред у Санкт Петербургу, Цвијановићева је подсјетила да су прво они из опозиције у јавности заговарали посебну сједницу, па не зна што се буне сад кад је и одржана.

“Шаровић упорно тражи изговоре и кривце за промашаје које чини странка на чијем је челу. Оцјена докле су таквим стилом и таквом политиком стигли – стиже им од избора до избора”, констатовала је Цвијановићева.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар