РС и матица

Вучић: Они су, нажалост, и овог пута изабрали да иду против Србије

ВЛАДА СРБИЈЕ МУ УПУТИЛА ПОЗИВ ДА ПРИСУСТВУЈЕ ЊЕНОЈ СЈЕДНИЦИ ЗАКАЗАНОЈ ЗА 23. ЈАНУАР
  • „Добили смо њихово уједињење, без обзира што су све супротно говорили само неколико дана раније, на теми на којој не би требало да иде било ко против некога“

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је да је јуче био један од најтежих дана за Србију, као и да ће Србија имати много мука и проблема са којима ће се суочити у будућности и да је зато потребно јединство.

– Од оних од којих сам то очекивао, због одговорности коју су морали да покажу, то нисмо добили. Добили смо њихово уједињење, без обзира што су све супротно говорили само неколико дана раније, на теми на којој не би требало да иде било ко против некога – навео је Вучић у видеу на Инстаграму.

Он је додао да су они, нажалост, „и овог пута изабрали да иду против Србије“.

– Њима и свим међународним представницима, а прије свега вама поштовани грађани Србије говорићу о свему, о свим темама, о свим проблемима са којима се суочавамо и изборима који су пред нама у понедјељак у послијеподневним сатима. Србију ћемо сачувати одбранити. Живјела Србија – истакао је Вучић.

Вучић је јуче у Београду разговарао са специјалним представником ЕУ за западни Балкан Мирославом Лајчаком и изасланицима САД, Француске, Њемачке и Италије.

Влада Србије упутила је позив Вучићу да у понедјељак, 23. јануара, присуствује сједници Владе у Палати Србија.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар