РС и матица

Вучић: У среду ће за грађане Србије бити много важних политичких и економских вести

НАГЛАСИО: У НАРЕДНИМ ДАНИМА ЋЕМО ИЗАЋИ СА НОВИМ ПЛАНОВИМА И ПРОГРАМИМА, СА ВЕЛИКИМ ИДЕЈАМА
  • Преко Инстаграма објавио: „Позивам све да радимо, да радимо, да радимо, као никада до сада, још снажније, јер ћемо имати тешко време око Косова и Метохије и око многих геополитичких питања. Позивам Србију да се уједини“

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је да ће у сриједу за грађане Србије бити много важних политичких и економских вијести због којих ће бити веома задовољни и позвао Србију да се уједини, а онима које је позивао на разговоре поручио да чека да се одазову.

– Прошло је 10 дана од када сам позвао оне који протестују на улицама и који су износили одређене захтјеве да дођу да разговарамо. Нису се јавили, нису заинтереовани да разговарамо – рекао је Вучић у видео снимку који је објављен на Инстаграм налогу.

Он је додао да му је жао због тога и да мисли да је то велика грешка, као и да се у демократским друштвима ствари рјешавају разговором.

– Не решавају се ствари тако што ћете мене, Ану, Синишу, било кога, свакога дана називати ненормалним, лудацима, убицама, криминалцима. При свему томе, знајући колико обмањујете јавност. Ствари се решавају разговорима и компромисима. Пошто ми имамо сво време овога света да чекамо на те разговоре, наставићемо то да чинимо, јер су разговори најважнији. Компромис је увек добра реч – истакао је Вучић.

Он је изразио увјерење и да ће се неко охрабрити да почне да разговара.

– Са друге стране, ми немамо времена да губимо када је у питању наша Србија и зато ћемо у наредним данима изаћи са новим плановима и програмима, великим идејама и изванредним вестима за наше грађане, у среду ћемо све обелоданити и на томе вредно радимо као тим – рекао је Вучић.

Он је додао да ће људи бити веома задовљни и позвао све да раде још снажније.

– Ја позивам све друге да радимо, да радимо, да радимо, као никада до сада, још снажније, јер ћемо имати тешко време око Косова и Метохије и око многих геополитичких питања. Позивам Србију да се уједини, и у среду пре доласка индијске председнице, или по њеном доласку, грађани Србије имаће много важних вести, како политичких, тако економских и свих других – рекао је Вучић.

Он је поруку грађанима послао са терасе зграде Председништва, а са њим су били и премијерка Ана Брнабић и министар финансија Синиша Мали.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар