Главно Странке

Додик: СНСД води Српску ка развоју, миру и одрживости

СВИ КОЈИ СУ ПОРИЈЕКЛОМ ИЗ РС ДОБИЋЕ НАЦИОНАЛНУ КАРТУ И ИМАТИ СТАТУС ДОМАЋИХ ЛИЦА
  • Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Владо ЂАЈИЋ: Евидентно је да СНСД више није партија, већ покрет за очување и унапређење Републике Српске

MИЛОРАД Додик, кандидат СНСД за предсједника Републике Српске, рекао је да је Српска све стабилнија и да остварује све своје планове и програме, наводећи да је СНСД води ка миру и одрживости.

”Желим да се у Републици Српској одржи енергетска сигурност, због чега сам боравио у посјети Руској Федерацији”, истакао је Додик вечерас на трибини СНСД-а у бањалучком насељу Залужани.

Он је најавио да ће, након избора, свим нашим људима у дијаспори, који имају поријекло из Републике Српске бити издата такозвана идентификациона национална карта на основу које ће овдје имати статус домаћих лица.

“То је велика помоћ Републике Српске за наше људе и показује нашу приврженост њима”, поручио је Додик.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Владо Ђајић рекао је да је евидентно да СНСД више није партија, већ покрет за очување и унапређење Републике Српске, те да ће побједа СНСД-а на предстојећим изборима бити убједљива.

“Република Српска ће да опстане, да живи и да дуго траје”, истакао је Ђајић.

Он је рекао да не види конкуренцију на изборима у опозиционим редовима, јер ђела најбоље говоре шта је све до сада урадио СНСД.

Кандидат СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Сњежана Новаковић Бурсаћ рекла је да Република Српска мора изабрати стабилне личности – Милорада Додика за предсједника Републике Српске и Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ.

“Морамо изабрати стабилну скупштинску већину како бисмо опстали и наставили развој и унапређење свих сектора друштва у којима су постигнути значајни резултати”, истакла је Бурсаћева.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици три Младен Илић рекао је да је увјерен у изборну побједу СНСД-а, јер је ова странка највећа и најмоћнија политичка организација у Републици Српској и БиХ.

“СНСД једини има капацитет да одржи мир и стабилност на овим просторима”, истакао је Илић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар