Главно Странке

Топић: Скупштинска већина Станивуковићу три мјесеца нуди компромис

НАГЛАСИО ДА ЈЕ ГРАДОНАЧЕЛНИК ТЕК САДА ПОЧЕО ДА НЕШТО ПРЕДЛАЖЕ
  •  Шеф Клуба посланика СНСД Драгослав ТОПИЋ: Спремни смо на компромис и нудимо сарадњу, како бисмо пронашли и усвојили политике које су најбоље за грађане Бањалуке. Ако у току дискусије видимо вољу градоначелника да одређене амандмане коригујемо и да средства скинемо са других ставки са којих његов тим из Одјељења за финансије сматра да ће нанијети мању штету, наравно да ћемо подржати такве приједлоге

ШЕФ Клуба одборника СНСД-а у градској скупштини Драгослав Топић рекао је да је тек данас дошло до консензуса да се отвори расправа о теми буџета, те да постоји могућност и да се нађе компромисно рјешење у вези са амандманима.

– Видјели смо да је градоначелник у својој посљедњој дискусији почео да нуди нове амандмане, нисмо их још разматрали, те не знамо са којих се позиција скидају средства за његове приједлоге, али је могуће да дође до измјена одређених амандмана у току дискусије и свакако да ћемо онда заузети курс -рекао је Топић.

Он је додао да скупштинска већина већ три мјесеца нуди компромис, али да је тек данас Станивуковић понудио дискусију о амандманима.

– Спремни смо на компромис и нудимо сарадњу, како бисмо пронашли и усвојили политике које су најбоље за грађане Бањалуке. Ако у току дискусије видимо вољу градоначелника да одређене амандмане коригујемо и да средства скинемо са других ставки са којих његов тим из Одјељења за финансије сматра да ће нанијети мању штету, наравно да ћемо подржати такве приједлоге – рекао је Топић.

Он је рекао да Клуб одборника СНСД-а засједа сваки дан и да самостално доноси своје одлуке.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар