Vijesti Stranke

Borenović: Krećemo u veliku ekonomsku, demografsku i moralnu obnovu Republike Srpske

GRADSKI ODBOR PDP SVOJU IZBORNU KONVENCIJU ODRŽAO U STAROJ HALI „INCELA“
  • Nosilac kandidatske liste PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Igor CRNADAK: Na Banjaluci je najveća odgovornost na predstojećim izborima. PDP želi da se poslije 7. oktobra u Republici Srpskoj pošteno živi, vrijedno radi i da se od tog svog rada može formirati porodica i da se dalje gradi karijera

PREDSJEDNIK PDP-a Branislav Borenović rekao je danas da je PDP održavanjem konvencije Gradskog odbora u staroj hali „Incela“ u Banjaluci na simboličan način želio da poruči da kreće u veliku ekonomsku, demografsku i moralnu obnovu Republike Srpske.

Borenović, koji je nosilac kandidatske liste PDP-a za Predstavnički dom parlamenta BiH iz Izborne jedinice jedan, rekao je novinarima pred početak konvencije da PDP hoće jasno da kaže da neće Republiku Srpsku u kojoj nema zaposlenih i iz koje ljudi odlaze.

On kaže da PDP u staroj hali „Incela“, nekadašnjeg privrednog centra Banjaluke i Republike Srpske, želi da pokaže da „sva lažna obećanja mogu stati u jednu oronulu halu, što je odraz decenije vladanja aktuelne vlasti“.

Borenović je pozvao građane da podrže kandidate Saveza za promjene za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladena Ivanića i za predsjednika Republike Srpske Vukotu Govedaricu, kao i da na izbore izađu u što većem broju.

Nosilac kandidatske liste PDP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Igor Crnadak rekao je da je na Banjaluci najveća odgovornost na predstojećim izborima.

„PDP želi da se poslije 7. oktobra u Republici Srpskoj pošteno živi, vrijedno radi i da se od tog svog rada može formirati porodica i da se dalje gradi karijera. Napravićemo Srpsku koja će biti pristojna i poštena“, rekao je Crnadak.

Na konvenciji Gradskog odbora PDP prisutnima se obratio i kandidat Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica, koji je rekao da su „pred svima dani u kojima jedan narod dobija ili gubi svoju budućnost“.

„Tu bitku mi bijemo i tu bitku hoću da dobijem sa Branislavom Borenovićem i sa Madenom Ivanićem i sa ostalima koji hoće iskrene promjene u Republici Srpskoj“, poručio je Govedarica.

Na konvenciji Gradskog odbora PDP-a predstavljeni su kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

(Srna)

 

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar