Vlada RS

Lukač: Naredba tužioca ruši konstrukcije koje su pravili razni blogeri a prihvatio Davor Dragičević

„U NEPOSREDNOJ BLIZINI KUĆE DOŠLO JE DO ODREĐENIH VERBALNIH DEŠAVANJA“
  • „Mislim da je glavna suština podizanja naredbe da bi od Instagrama i Fejsbuka, jer bez naredbe suda ne može, dobili prepiske sa određenim licima s kojima se David dopisivao a koja eventualno do sada nisu obuhvaćena istragom“

MINISTAR unutrašnjih poslova RS, Dragan Lukač izjavio je da naredba Tužilaštva za sprovođenje istrage o smrti Davida Dragičevića potpuno raskrinkava spekulacije i tvrdnje koje su se iznosile protekla tri mjeseca.

„Decidno je utvrđeno da je smrt nastupila 18.3. u 04.00. U neposrednoj blizini kuće došlo je do određenih verbalnih dešavanja, koja će biti predmet istrage, David Dragičević je bježao od izvršioca i pao ili su ga gurnuli u rijeku da bi nakon toga uslijedilo utopljenje”.

On je dodao da ova naredba „ruši sve konstrukcije koje su pravili razni blogeri a koje je nažalost prihvatio Davor Dragičević i danima iznosio na Trgu Krajine”.

„Postoji izjava jedne žene za koju smo znali i ranije, gdje je ona čula da se desila nekakva galama koja je mogla da dovede do pada u vodu. Ti detalji će morati da budu utvrđeni. Mislim da je glavna suština podizanja naredbe da bi od Instagrama i Fejsbuka, jer bez naredbe suda ne može, dobili prepiske sa određenim licima s kojima se David dopisivao a koja eventualno do sada nisu obuhvaćena istragom”, istakao je Lukač.

On je dodao da se nada da će naredba dovesti do rasvjetljenja slučaja.

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Lukac-Naredba-raskrinkava-spekulacije-iznosene-u-protekla-tri-mjeseca/486606

 

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar