Вијести

Администратори фејсбук-групе „Правда за Давида“ писали Додику

ПОВОДОМ РИЈЕЧИ ПРЕДСЈЕДНИКА РС `СЛУЧАЈ ДРАГИЧЕВИЋ` ТРЕБА ДА РЈЕШАВА У ИНСТИТУЦИЈАМА
  • „Народ нико нема право отјерати ни са једног трга, јер су они својом крвљу бранили у рату те тргове, а сад треба пендрецима и казнама да их тјерате док траже оно што би било сасвим нормално да су институције до сада већ ријешиле“

ФЕЈСБУК група „Правда за Давида“, која броји преко 180.000 чланова, упутила је писмо Милораду Додику, предсједнику РС.

Администратори групе су реаговали на Додикове ријечи да институције треба да рјешавају „случај Драгичевић“, а не народ на трговима.

„Поштовани Предсједниче вјеровали смо да сте схватили да Ваш непријатељ и непријатељ ове државе није нити један човјек или дијете које стоји на Тргу“, поручено је Додику у писму.

Навели су да су људи око њега „који се представљају као пријатељи, сарадници, савјетници, већи непријатељи од цијеле опозиције заједно“.

Додали су да они само желе да удруже снаге у борби против криминала који пријети „нашој дјеци, јер сви смо родитељи и наша стрепња је заједничка“.

Позвали су га да као човјек и родитељ стане уз овај народ и „покаже да постоје ствари које су изнад титула, звања, тапацираних столица, а то су наша дјеца, наша будућност“.

Истакли су да институције раде свој посао како треба и по закону, народ не би никада ни изашао на Трг Крајине.

„Тај народ нико нема право отјерати ни са једног трга, јер су они својом крвљу бранили у рату те тргове, а сад треба пендрецима и казнама да их тјерате док траже оно што би било сасвим нормално да су институције до сада већ ријешиле“, наведено је у писму упућеном Додику.

На крају писма рекли су да Додик не треба да диже руке од народа, а поготово не на народ, него да стане уз њих и да спасе „ову земљу од пропасти у коју је вуче криминални миље који се размножио по институцијама.“

https://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Grupa-Pravda-za-Davida-pisala-Dodiku/477055

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар