Вијести Странке

Говедарица: октобарски избори су шанса коју се не смије пропустити

ИВАНИЋ У ЧЕЛИНЦУ: ИМАМ ШАНСУ ДА ОПЕТ БУДЕМ ЧЛАН ПРЕДЈСЕДНИШТВА БиХ

КАНДИДАТ Савеза за побједу /СзП/ за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица рекао је да су предстојећи општи избори у БиХ шанса која се не смије пропустити.

„Ми морамо да будемо одговорни према Републици Српској и да заједно са народом отворимо нове шансе и прилике. Избори су шанса коју не смијемо пропустити“, рекао је Говедарица на предизборном скупу СзП-а у Челинцу.

Кандидат СзП-а за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је да је неопходно зауставити одлазак младог становништва из Републике Српске.

„У овом мандату сам успјешно радио на заштити интереса Републике Српске и српског народа због чега имам шансу да и на наредним изборима добијем највише гласова у избору српског члана Предсједништва БиХ“, рекао је Иванић.

Предсједник НДП–а Драган Чавић рекао је да су Републици Српској неопходне промјене за бољу будућност и рјешавање економских и социјалних проблема.

„За нас је изборни процес празник демократије и након избора желимо да дође до промјене ситуације у Републици Српској, за шта је неопходна промјена садашње власти“, рекао је Чавић на митингу СзП-а у Челинцу.

На предизборном скупу СзП-а представљени су заједнички кандидати ове коалиције из Челинца за посланике у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице три.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар