Вијести Странке

Шаровић се узда у бијељинског љекара Љубишу Петровића

НАГЛАШАВА ДА У БИЈЕЉИНИ СДС НЕЋЕ ВОДИТИ КАМПАЊУ ПРОТИВ МИЋЕ МИЋИЋА
  • „Све у служби народа, очувања и напретка Републике Српске. Потребу за `преокретом политике` немамо јер водимо чврсту, јасну, здраворазумску политику економских промјена, патриотизма и квалитетних одговора на тешку ситуацију у коју је Република Српска доведена“

МИРКО Шаровић, предсједник СДС-а, рекао је да његова политичка партија у изборе улази потпуно спремна, пуна оптимизма, те да очекује репризу 2012. године и „велику побједу народа“.

Шаровић је навео да се у Бијељини неће водити кампања против заједничког кандидата СНСД-а и Странке демократске српске Семберије за градоначелника Бијељине Миће Мићића, него утакмица за побједу части, достојанства и поштења, а што је оличено у лику доктора Љубише Петровића, кандидата СДС-а за бијељинског градоначелника.

„Чврсто вјерујем у његову енергију, програм и визију нове Бијељине, насупрот ‘политици тала’, трговине и интересних политичких ретарација, које ће природно свакако да се претворе у Петровићеве компаративне предности“, поручио је Шаровић.

Он је казао да је Семберија снажно СДС-ово упориште, била и остала – са Мићићем или без њега.

„Па да није тако зар би Мићо Мићић правио странку која и именом и логом подсјећа на СДС?! Али да парафразирам једну стару рекламу: „Није довољно личити на СДС, да би био СДС“, рекао је Шаровић.

Он је додао да СДС већ 30 година води одговорну политику и изразио увјерење да ће се то наставити и у будућности, саопштено је из ове странке.

„Све у служби народа, очувања и напретка Републике Српске. Потребу за `преокретом политике` немамо јер водимо чврсту, јасну, здраворазумску политику економских промјена, патриотизма и квалитетних одговора на тешку ситуацију у коју је Република Српска доведена“, нагласио је Шаровић.

Он је изразио увјерење да СДС-ова страначка инфраструктура спремно дочекује изборе.

„Ево рецимо, потпуно сам убијеђен да ће наш заједнички кандидат Драшко Станивуковић бити будући градоначелник Бањалуке и да ће та значајна побједа представљати преломни тренутак који ће означити неминовну ерозију политике СНСД-а. Сигурну побједу очекујем у још неколико градова“, рекао је Шаровић. 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар